Västsvenska Kommunikationskarnevalen 2017

2017 års Västsvenska kommunikationskarneval kommer att anordnas 17-18 maj, med temat "Hands on AKK - en konferens om hur vi kan få AKK att fungera i vardagen".

En av årets huvudtalare är fil dr och logoped Caroline Musselwhite, som är en oerhörd inspiratör när det gäller att förvandla teori till praktik. Egen aktivitet och prova på kommer att vara en röd tråd under dagarna. Karnevalen kommer som alltid att vara en blandning mellan storföreläsningar, utställningar och kultur. På konferensens kommer du att få välja mellan olika workshops med praktisk anknytning.

Karnevalens andra huvudtalare är Martin Pistorius från Sydafrika, författare till boken "När jag var osynlig". På Karnevalen berättar han sin historia om hur han blev instängd i sin kropp utan att kunna kommunicera - och hur AKK öppnade dörren till världen igen.

Konferensen äger rum på Dalheimers hus i Göteborg och erbjuder som vanligt massor av ny kunskap och inspiration genom föreläsningar, seminarier, möten och kulturupplevelser, samt chansen att träffa utställare från hela landet och testa senaste nytt.

Nu kan du boka din plats på konferensen! Detta gör du via Göteborgs stads webbplats.

Arrangörer:

  • Dalheimers hus
  • Eldorado, Social resursförvaltning i Göteborgs stad,
  • DART, Sahlgrenska Universitetssjukhuset,
  • Specialpedagogiska skolmyndigheten
  • ISAAC Sverige